Ve hře Way of the Hunter na hráče čekají dvě rozsáhlá lovecká území s otevřeným světem. Konečně víme, že jedním územím je rumunská Transylvánie s nádhernými horami, zatímco druhou severozápadní Pacifik. Do obou odlišných krajin se podíváme prostřednictvím gameplay trailerů zaměřených na zvířata.

V Transylvánii se mezi drsnými horami a hustými lesy rozprostírají rozlehlé pastviny. Kamzíci si užívají skalnaté vrcholy, šedí vlci slídí po „tajemné zemi“ a v srdci této historické evropské krajiny se potulují divočáci a mufloni. Ty doplní lišky, bažanti i nejrůznější druhy jelenů.

Na severozápadě Pacifiku na vás čeká svěží údolí s hlubokými lesy a ledovými řekami, čnící hory a rozsáhlé bažinaté oblasti. Tato oblast je domovem mnoha nejznámějších zvířat Severní Ameriky. Jelenec běloocasý, los nebo vodní ptactvo je takový standard, zatímco na souboj můžete vyzvat nebezpečnější predátory, jako je americký černý medvěd nebo vlk šedý.

Připomeňme, že každá oblast se pyšní rozlohou 140 km². Do toho bude mít vlastní simulovaný ekosystém divoké zvěře. Lovit budete desítky detailních zvířat s realistickými modely chování. Vše doplňuje příběh o bojích rodinného loveckého podniku a o rivalitě a přátelství, které jej obklopují.

Way of the Hunter vyjde 16. 8. letošního roku na PC, PlayStationu 5 a Xboxu Series X/S. Ve hře budou české titulky.