Další rozšíření do Warframe je za rohem a přímo navazuje na velké příběhové vyvrcholení The New War. Angels of the Zariman se odehrává na experimentální lodi Zariman Ten Zero a těšit se můžete na nový příběhový úkol, nové děsivé mise, na nového Warframa jménem Gyre a na osobní byt pro hráče na palubě Zarimanu. Byt má několik možností přizpůsobení a zdá se, že je mnohem chladnějším obytným prostorem než současné obytné prostory na hráčově osobním Orbiteru.

K dispozici je také Chrysalith, nové sociální centrum města, kde se hráči mohou zchladit. Chrysalith je domovem tří nových typů misí nazvaných Void Flood, Void Cascade a Void Armageddon.

Nový trailer láká na část nového obsahu, včetně nových postav, tří typů misí, více herních režimů, přizpůsobitelný byt a na nového hrdinu, jenž se specializuje na rychlé útoky a elektrické poškození.

Angels of the Zariman není tak rozsáhlé příběhové rozšíření jako The New War, ale vypadá to, že do bezplatné third-person akce s RPG prvky přinese několik zajímavostí.

Angels of the Zariman dorazí už 27. 4. 2022.

Warframe si můžete zahrát na PC, PlayStation 4 a 5, Xboxu One a Series X/S, stejně tak na Nintendu Switch.