Včerejší Future Games Show přineslo oznámení zajímavé hry. War Hospital přichází s neokoukaným válečným konceptem. Budete součástí první světové války, ale nebudete životy ničit, nýbrž zachraňovat.

War Hospital vás vezme do roku 1917. Hlavní postavou je major Henry Wells, britský zdravotník, který byl povolán do armády a uvržen do noční můry první světové války. Henry má být poslední nadějí pro nespočet vojáků na francouzské frontě.

„Máte nedostatek personálu a nedostatek zásob. Život stovek lidí je ve vašich rukou,“ uvádějí tvůrci z polského studia Brave Lamb pod záštitou vydavatelské společnosti Movie Games. Tým se skládá ze zkušených vývojářů, kteří pracovali u Techlandu, Flying Wild Hog nebo CI Games.

KDYŽ KULKA ZASÁHNE CÍL, ZAČNE DALŠÍ BOJ. BOJ O ŽIVOT. BOJ O DUŠI.

VÝVOJÁŘI WAR HOSPITAL

Jako velitel polní nemocnice musíte postavit zařízení, které zraněné uzdraví, zatímco dělostřelecké granáty budou explodovat blízko vás. K dispozici budete mít skutečné vybavení z první světové války a postupně budete své nástroje a metody vylepšovat. Vaše rozhodnutí budou mít trvalý dopad.

War Hospital má vyjít na konci roku 2022 pro PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Na projektu pracuje 18 lidí.