Máme špatnou zprávu pro fanoušky značek inFamous a Sly Cooper. Studio Sucker Punch uvedlo, že v současné době nikdo nepracuje na žádném projektu týkajících se těchto sérií. Firma vyloučila i vývoj v jiném týmu.

Přitom není to tak dávno, co se o návratu inFamous a Sly Cooper spekulovalo. Teď už ale víme, že minimálně v nejbližší době z toho nic nebude.

Postavy z těchto her jsou pro vývojáře ze Sucker Punch velmi výjimečné a blízké jejich srdcím. Z toho důvodu člověk nikdy neví, ale momentálně nic z toho ve vývoji není.

V Sucker Punch mají dost jiné práce, plně se soustředí na jejich současný projekt. Pracovní inzeráty nedávno naznačovaly, že tímto projektem je druhý díl Ghost of Tsushima. První díl samurajské akce se povedl, dobře se prodával a oblíbili si ho hráči i novináři.

Také jsme se dozvěděli, že servery pro uživatelský obsah inFamous 2 budou procházet údržbou a budou přesunuty do „nového domova“, který je udrží v chodu o něco déle.

Akční adventura inFamous se zrodila v roce 2009 na PlayStation 3. O dva roky později následovalo inFamous 2 na stejnou platformu a v roce 2014 poslední dobrodružství inFamous: Second Son na PS4. Tady počítáme ještě samostatné rozšíření inFamous First Light, které vyšlo také v roce 2014.

Za zlodějského mývala Sly Coopera jsme si poprvé mohli zahrát v roce 2002 na druhém PlayStationu v akční stealth adventuře Sly Cooper and the Thievius Raccoonus. Pak následovaly ještě tři díly. Ten poslední, Sly Cooper: Thieves in Time, po delší přestávce vyšel v roce 2013 na PS3 a PS Vita. Mezitím se fanoušci dočkali The Sly Collection a Sly Cooper se objevil v PlayStation Move Heroes a PlayStation All-Stars Battle Royale.