Nezávislý vývojář Volod využil City Sample z technologického dema The Matrix Awakens a v Unreal Enginu 5 začal experimentoval se superhrdinskou hrou. Vytvořil superhrdinu se schopnostmi Supermana a přesunul ho do města, pro které využil prvky metropole ze světa Matrixu. Hrdina může volně létat a vrhat předměty.

Volod v Unreal Enginu 5 experimentuje zhruba rok. Pracuje pro studio Amber, kde se soustředí na filmové efekty. Zájem hráčů o jeho projekt ho překvapil a on nyní zvažuje vytvoření plnohodnotné hry, i když bez spojení se značkou Superman. V současné době hledá lidi, kteří by se na projektu podíleli.

Zajímavé na tom celém je jedna věc. Níže dostupné ukázky vytvořil Volod během dvou dnů. Potvrzuje, že v Unreal Enginu 5 se velmi dobře pracuje a díky novým technologiím je vývoj her snadnější.

V Unreal Enginu 5 vzniká celá řada her, pro své projekty ho využívají velká i malá studia z celého světa. Mimo jiné se pro nové technologie od Epic Games rozhodli vývojáři z CD Projektu RED u nového Zaklínače, tvůrci Tomb Raider z Crystal Dynamics pro nové dobrodružství archeoložky Lary Croft nebo The Coalition, autoři série Gears.