Disintegration bude sci-fi střílečka z pohledu první osoby, tvořena studiem V1 Interactive a vydána společností Private Division. Těšit se máte na vzrušující kampaň pro jednoho hráče, která by měla mít zhruba 12 hodin, a frenetický multiplayerový PvP, kde piloti a jejich posádky bojují proti sobě v různých módech na odlišných mapách.

Disintegration se odehrává v blízké budoucnosti Země, kde hladomor, nemoci, mor a přelidnění zpustošilo naši lidskou společnost. Jedinou nadějí na přežití lidstva je integrace, proces vyvinutý k záchraně lidských mozků. Takové řešení však mělo být pouze dočasné. Velice brzy se ale vytvoří frakce lidí, která tuto operaci považuje za přirozený proces lidské evoluce a začnou manipulovat s celou integrací. Po této úpravě v člověku nic moc lidského nezůstává, a tak tato frakce zvaná Rayonne, tvoří z lidí svoji armádu robotů. Hrát budete za Romera Shoala, bývalého pilota, který je vůdcem malého integrovaného odporu. Na něm záleží osud lidstva společně s jeho posádkou Outlawsů.

Hra má být směsí frenetické FPS akce s real-timovými taktickými prvky. Má mít nízkou náročnost pro ovládnutí herních mechanik, má být tak přístupná téměř každému hráči. Avšak jakmile dostanete do krve ovládání, pochopíte, že na dovednostech záleží a převážně dokonalé využívání taktického elementu hry vám může přinést značnou výhodu v boji. 

Titul má na starost Marcus Lehto, jenž se podílel na původních dílech série Halo, a Studio V1 Interactive naznačuje, že by Disintegration mohla být jednou ze zajímavých stříleček, které vyjdou ve druhé polovině letošního roku. Na titul se můžete těšit na PC, PS4 a Xboxu One.