V listopadu na PC a Mac vyjde nový díl populárního fotbalového simulátoru od společnosti Sega. Ve Football Manageru 2020 znovu budete stát za úspěchem nebo neúspěchem svého týmu v roli manažéra, který rozhoduje naprosto o všem. Slibovány nám jsou nové herní prvky a možnosti a vylepšené herní mechaniky. Ty mají dát manažerům větší zodpovědnost za všechna rozhodnutí, která ovlivní osud jejich týmu i jich samotných.

„Vykroč do živoucího fotbalového světa, staň se tím pravým manažerem a převezmi plnou odpovědnost za osud a další směřování svého týmu! Jakým způsobem to uděláš je jen na tobě... Čeká na tebe více než 500 000 skutečných hráčů z 2 500 fotbalových klubů z 50 zemí světa!“ láká tisková zpráva na Football Manager 2020.

Vybrat si tedy budete moci mezi 50 nejfotbalovějšími zeměmi světa a stanete se strůjcem nové éry v jednom z 2500 klubů. Na vás bude, které hráče podepíšete a jak bude vypadat budoucnost vašeho týmu. Na výběr budete mít 500 000 skutečných hráčů a zaměstnanců. Dostanete možnost stvořit svou taktickou vizi a vdechnout jí život na tréninkovém hřišti.

Pokud budete mít zájem hrát Football Manager na mobilech/tabletech s iOS a Androidem, případně na Nintendu Switch, tak pro vás je určena verze Touch, která také vyjde v listopadu letošního roku. Další informace o nových funkcích se dozvíme koncem září.