781 negativních recenzí v době psaní tohoto článku má na agregátoru Metacritic od uživatelů nová taktická střílečka Valorant od Riot Games. Hráči takto vyjadřují svou nespokojenost a vzkazují, že Valorant je čínská kopie Counter-Striku od Valve, je plná podvodníků a malwaru, který prý zničí váš počítač.

Většina negativních recenzí si stěžuje na podobnost s CS GO. „Co je to? Směs Paladins a Counter-Strike? Je to špatná kopie CS, nebudu hrát takovou špatnou hru, možná v budoucnu ji znovu zkusím,“ píše jeden nespokojený hráč. Další se k němu přidává: „Vypadá to, že hraji levný klon Overwatche a CS GO. Hra je pomalá a nudná.“

Na druhou stranu, Valorant má 946 pozitivních recenzí. Jaký názor na Valorant máte vy?

Přečtěte si také: Riot Games experimentují s konzolovými verzemi 5v5 střílečky Valorant

Valorant vyšel minulé úterý na PC a je zdarma dostupný přes účet Riot Games na oficiálních stránkách. Titul se vyznačuje dobrou optimalizací, aby si hru mohl užít každý.

Valorant před několika měsíci úspěšně prošel uzavřenou betou. Během testování hru hrálo téměř tři miliony hráčů každý den. Plná verze obsahuje navíc nového agenta, novou mapu, nový herní režim a řadu úprav a změn pro již existující mapy a agenty.