Po doručování vánočních balíčků se řidiči v Euro Truck Simulatoru 2 a American Truck Simulatoru pustí do přepravy vakcíny proti onemocnění COVID-19.

České studio SCS Software do svých populárních kamionových her připravilo speciální událost se speciálním nákladem, který je nutné dovést do cíle neporušený. Pravidla akce #HaulingHope, jež skončí 8. 2. jsou jednoduchá: Každý by měl doručit alespoň 7 neporušených dodávek vakcíny COVID-19 v jakékoli oblasti.

Mějte na paměti, že zboží je mimořádně náchylné na poškození. Z toho důvodu musíte mít odpovídající dovednost, abyste mohli přepravovat křehký náklad. Začít můžete poté, co se připojíte ke komunitě World of Trucks. Odměnou vám bude achievement a speciální znak do kabiny vašeho vozu (v galerii níže).

Cílem akce je upozornit na tvrdou práci lidí, kteří se starají o vytvoření a distribuci stovek milionů dávek vakcíny COVID-19 po celém světě.

Přečtěte si také: Návěsy značky Kögel brzy v Euro Truck Simulatoru 2

Není to poprvé, co SCS Software reagují na události ve skutečném světě. V minulosti se například hráči Euro Truck Simulatoru 2 podíleli na stavbě zříceného dálničního mostu Ponte Morandi v italském Janově.

Euro Truck Simulator 2 a American Truck Simulator si můžete zahrát na počítačích.