Manažerská strategie Two Point Campus v novém traileru představuje kurz archeologie, kde budete učit studenty objevovat starověké ruiny, vykopávat dávno ztracené artefakty a nalézat pozůstatky dávných civilizací. Čím více toho studenty naučíte, tím lepší poklady můžete vykopat a tím více zkušeností a peněz obdržíte.

Two Point Campus navazuje na úspěšnou hru Two Point Hospital, kde jste léčili nevšední nemoci. Tento styl druhý titul zachovává a chce hráčům nabídnout bláznivou vysokou školu.

V Two Point Campus dostanete možnost postavit kampus svých snů a zároveň utvářet životy svých studentů tak, abyste jim poskytli dobrodružství na celý život, plné smysluplných vztahů, zábavných mimoškolních aktivit a samozřejmě špičkového vzdělání. Šťastní studenti a dobré známky totiž povedou ke zvýšení prestiže kampusu, což znamená, že můžete zapsat více studentů a shodou okolností vydělat více peněz.

Kromě archeologie si užijete také gastronomii, kde studenty budete učinit připravovat nadrozměrné kulinářské speciality. Technologicky smýšlející studenti se mohou zúčastnit hodin robotiky, kde se věda, učitelé a studenti setkávají, aby postavili obří roboty. Každý student má své vlastní jedinečné charakterové rysy, takže se musíte ujistit, že uspokojíte všechny jejich jedinečné potřeby, abyste z nich vyvinuli všestranné jedince, kteří budou hrdí na odkaz vaší univerzity.

Two Point Campus vyjde 17. 5. letošního roku na PC, PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch. Ve stejný den bude hra dostupná také v předplatném Game Pass pro Xbox a PC.