Minutu a půl dlouhý trailer nám připomíná, že ve čtvrtek 19. 8. vychází top-down interaktivní psychologický thriller Luise Antionia o muži, který uvízl v časové smyčce. Twelve Minutes si budete moci zahrát na Xboxu Series X/S, Xboxu One a PC. Ve stejný den bude hra dostupná v Xbox Game Passu.

V Twelve Minutes se vžijete do kůže muže, který ve dvanáctiminutové časové smyčce musí vyřešit obvinění své ženy z údajné vraždy. Časová smyčka se restartuje při vstupu policejního detektiva do domu, který buď zatkne nebo zabije vaši ženu. Vaším úkolem je se správně rozhodnout, smyčku prolomit a odhalit záhadu. Těšit se můžete na hvězdné obsazení dabérů: James McAvoy, Daisy Ridley a Willem Defoe namluvili hlavní hrdiny.

Romantický večer s manželkou se změní v noční můru, když k vám domů vtrhne policejní detektiv, obviní vaši ženu z vraždy a ubije vás k smrti... Poté dojde k restartu časové smyčky, vy se vrátíte zpět s vědomím toho, co přijde, abyste změnili výsledek a smyčku přerušili. Může to dopadnout různě.