Ve studiu Toys for Bob, kde vznikl Crash Bandicoot 4: It's About Time, mají pracovat na novém dobrodružství známého hrdiny. Tentokrát ale nemá jít o remake ani o úplně nové dobrodružství. Na řadu má přijít multiplayerový titul.

Tvrdí to Jez Cordon ze serveru Windows Central. Uvádí, že by to mohlo být něco jako brawler (arkádová rubačka), ale ve stylu Crashe. Může to tedy být dříve zmiňovaný projekt Wumpa League, teď akorát s jiným názvem, aby více lákal.

Tvrzení Cordona o nové hře jde ruku v ruce s loňským prohlášením tvůrců. Toys for Bob loni oslavili 25. výročí ikonické postavy a napsali, že se s ním brzy uvidí. Pak ale následovala zpráva, že je Activision zapojil do práce na Call of Duty, konkrétně měli pomáhat s třetí sezónou Warzone. To zase vyvolalo spekulace, že od Toys for Bob se v dohledné době žádného Crashe nedočkáme.

Pokud má novinář a insider správné informace, mohli bychom multiplayerového Crashe Bandicoota vidět 12. 6. na společné tiskové konferenci Xboxu s Bethesdou. Tady se hodí připomenout Phila Spencera. Šéf herní divize Microsoftu se po oznámení akvizice Activisionu Blizzard nechal slyšet, že si chce promluvit s jednotlivými vývojáři a zjistit, na čem chtějí pracovat. Změny ale budou možné až poté, co bude největší nákup v historii videoherního průmyslu dokončen.