Gothic 1 Remake, Alone in the Dark, Outcast 2, Wreckreation, Destroy All Humans! 2 a Jagged Alliance 3 jsou pouze kapkou v moři v případě THQ Nordic. Společnost se pochlubila, že její studia chystají 43 her, přičemž 26 z nich nebylo dosud představeno. Jedním takovým tajemným projektem je nové dobrodružství ve světě South Parku.

Bohužel víme pouze to, že se na hře pracuje. Dá se předpokládat, že nebude mít nic společného s hrami The Stick of Truth a The Fractured But Whole, už jen z důvodu toho, že pocházejí od Ubisoftu.

Připomeňme, že před rokem agentura Bloomberg informovala o podepsání obrovské smlouvy mezi Treyem Parkerem, Mattem Stonem a společnostmi Paramount a ViacomCBS v hodnotě zhruba 900 milionů dolarů. Nová smlouva přinese spoustu obsahu pro streamovací službu Paramount+ - fanoušci mají očekávat nový film, šest nových řad seriálu, 14 spin-offu a 3D videohru. To je velký rozdíl, předešlé herní projekty byly ve 2D stylu.

V té době se říkalo, že novou hru má na starost interní tým South Park Studios, jenž spolupracoval na tahových RPG projektech The Fractured But Whole od Ubisoftu a The Stick of Truth od Obsidianu, stejně tak se podílel s RedLynx a Ubisoftem na mobilní hře Phone Destroyer z roku 2017.

Aby tahle novinka nebyla tak krátká, tak mezi těmi už „jen“ 25 neoznámenými tituly je určitě i pokračování Kingdom Come od pražského studia Warhorse a tajemná historická strategie s RPG prvky od brněnského týmu Ashborne Games.