Bezplatná PvPvE střílečka z pohledu první osoby nesoucí název The Cycle: Frontier má stanovené datum vydání. Zatím se musíme spokojit s tím, že nový projekt studia Yager vyjde v průběhu dubnu letošního roku na PC přes Steam.

Hra má za sebou dlouhé testování v uzavřené betě a vývojáři tvrdí, že je určena pro hráče, kteří mají rádi skutečné výzvy. The Cycle: Frontier má přinést PvPvE akci s honbou za kořistí. Pokud vám zkratka PvPvE nic neříká, tak bojovat budete nejen proti ostatním hráčům, ale také umělé inteligenci.

Zběsilé boje se odehrávají v opuštěném cizím světě zpustošeném smrtící bouří, obydleném příšerami a často napadaném jinými lidmi. Na této nehostinné planetě budete hledat suroviny a další bohatství.

„Spusťte se na povrch a naplňte své kapsy poklady a surovinami. Buďte však obezřetní, kořist si mohou ponechat jen ti, kteří se dostanou ven živí. Dávejte si pozor na krvelačné bestie a chamtivé hráče – nebo se vydejte na jejich aktivní lov a ukradněte jim suroviny,“ uvádí tisková zpráva.

Se surovinami se poté musíte z planety evakuovat prostřednictvím lodi. Samozřejmě nechybí vylepšování výbavy, nakupování nového vybavení a plnění kontrakt pro frakce, abyste zvýšili své zisky a odemkli nové možnosti boje. Průzkum je riskantní, ale chamtivost je někdy odměněna příslibem slávy. Koneckonců štěstí přeje odvážným v oku bouře.