Strauss Zelnick, generální ředitel Take-Two Interactive, se vyjádřil k situaci kolem Red Dead Online, konkrétně ke kampani fanoušků hry známé jako #SaveRedDeadOnline. Hráčům vadí, že Rockstar dostatečně neaktualizuje multiplayer westernové akce Red Dead Redemption 2.

Zelnick prohlásil, že slyšel frustraci hráčů, kteří se cítí být na druhé koleji, ale je na Rockstaru, aby se podělil o informace související s obohacováním a vylepšováním Red Dead Online.

„Rockstar Games s námi mluví o nadcházejících aktualizacích a my s Rockstarem velmi tvrdě pracujeme. Vím, že hráči jsou frustrovaní, lichotí nám, že chtějí více obsahu, a Rockstar Games se o vše včas podělí,“ prohlásil Zelnick.

Zajímavá je ovšem další situace. Zelnick nejprve řekl, že hra bude podporována dlouhodobě. Později mluvčí Take-Two pro IGN upřesnil, že Zelnick měl na mysli výhradně online servery, nikoliv jakékoli plány na dlouhodobý obsah.

Red Dead Redemption 2 se do března letošního roku prodalo již 44 milionů kopií. Grand Theft Auto 5 má ohromujících 165 milionů prodaných kusů.