Electronic Arts připravuje hráče na premiéru ryzího kooperativního dobrodružství It Takes Two. Tvůrci A Way Out si po kriminálním tématu připravili záchranu lásky. V nové hře jsou rozhádaní manželé proměněni svou dcerou v panenky. Aby unikli a překonali řadu překážek, tak musejí spolupracovat.

V dnešním gameplay traileru vidíme celou řadu scén, rozmanité úrovně a také bosse. Rozhádaná manželská dvojice je uvězněna ve fantastickém světě, v němž na ně čeká spousta nepředvídatelných situací. Pokud je mají zvládnout, musí – ač neochotně – začít spolupracovat a pokusit se zachránit svůj zničený vztah.

Přečtěte si také: Téměř každá úroveň It Takes Two nabídne unikátní herní mechaniky

„Osvojte si unikátní a propojené vlastnosti postav v každé nové úrovni. Pomozte jeden druhému překonat množství nečekaných překážek a zábavných momentů. Nakopněte chundelaté ocasy gangsterských veverek, pilotujte pánské spodky, staňte se dýdžeji v nočním klubu a projeďte kouzelnou sněhovou kouli na bobu. Prožijte srdečný a veselý příběh, v němž se vyprávění a hratelnost prolínají v jedinečně metaforickém zážitku,“ dočteme se v popisku.

Stejně jako u A Way Out, tak i u It Takes Two budete moci do hry pozvat kamaráda, který si titul nekoupil.

It Takes Two vyjde 26. 3. na Xbox Series X/S, PS4, PS5, PC a Xbox One.