Máme tu odhalení her, které si v průběhu následujícího měsíce budou moci přidat do svého katalogu předplatitelé PlayStation Plus. Sony tentokrát vybrala dva AAA tituly: Arkádové závody Need for Speed: Payback z roku 2017 a o rok novější akční RPG titul Vampyr.

Oba tituly budou dostupné od 6. 10. do 2. 11. 2020. Do té doby si můžete stále přidat bojovku Street Fighter V a PlayerUnknown’s Battlegrounds.

NEED FOR SPEED: PAYBACK

Need for Speed: Payback jsou arkádové závody zasazené do fiktivního města Fortune Valley, kterému vládne nechvalně známý kartel House. Se svým týmem se musíte sjednotit a pomstít se členům kartelu, který má pod palcem kasina, zločince i policisty. NFS: Payback přináší akční podívanou a filmečky ve stylu Rychle a zběsile, ale fanouškům série se hra zas tolik nezamlouvala, ale třeba jí přijdete na chuť.

VAMPYR

Vampyr od tvůrců Remember Me a Life is Strange je zasazen do Velké Británie 20. století během epidemie smrtící španělské chřipky. Ulice Londýna jsou ochromeny nemocí, násilím a strachem. Ti, kteří jsou natolik bláhoví či zoufalí nebo mají takovou smůlu, že se ocitnou na ulici v tomto naprosto chaotickém a strašidelném městě, padnou za oběť těm nejnepolapitelnějším dravcům, kteří v Británii řádí: upírům. Z chaosu povstává zmučená postava. Coby hráč to budete vy, kdo rozhodne o tom, jak využít nových sil. Vyberte si svou specializaci z rozmanitého stromu smrtících schopností.

Přečtěte si také: PlayStation Plus Collection přináší výběr nejlepších PS4 her na PS5

Prominentní doktor, který se nedávno proměnil v upíra, se snaží porozumět svému novému soužení. Jeho výprava plná intuice, objevů a úsilí se promění ve smrtící drama, když se bude snažit zastavit svou nezkrotnou žízeň, která ho neustále nutí ničit lidské životy.

PlayStation Plus si můžete v PS Store nebo v obchodech koupit za 1560 Kč na rok, případně za 235 Kč na měsíc nebo 650 Kč na tři měsíce. Čas od času jsou větší slevy. Mějte na paměti, že abyste hry z nabídky PS Plus mohli hrát, musíte mít toto předplatné aktivní, tedy zaplacené. Společně s hrami zdarma vám PS Plus odemyká hraní multiplayerových her a cloudové úložiště o velikost 100 GB.