Pokud jste už viděli trailer na Ratchet & Clank: Rift Apart, nemohli jste si určitě nevšimnout tajemné ženské postavy. Naštěstí, než se na internetu rozjely velké diskuze o tom, jestli si za tuto novou postavu zahrajeme, stihlo na naši otázku odpovědět samotné Insomniac Games na svém oficiálním Twitteru. 

Jak můžete vidět výše, Insomniac ve svém příspěvku jednoduše napsal, že budeme hrát za Ratcheta i ženskou postavu rasy Lombax z jiné dimenze. K příspěvku zároveň přidal její fotku z traileru, na které vypadá opravdu dobře a jistě bude zajímavé za ni hrát. Nic moc o ní však stále nevíme. Někteří říkají, že jde pouze o příbuznou Ratcheta a někdo se vzhledem ke zmiňovaným dimenzím přiklání k tomu, že je ženskou verzí stejného hrdiny z jiné časové osy, což je asi nejpravděpodobnější a také nejvíce lákavé.

Jedno je každopádně jisté, nový Ratchet & Clank: Rift Apart způsobil na prezentaci PS5 pěkný rozruch a fanoušci se nemůžou dočkat až vyjde. Nejspíše to ale bude ještě nějakou dobu trvat, protože nám datum vydání zatím nebylo oznámeno.