Raketomet, součást zbraňového arzenálu každé správné střílečky. Anebo ne? Třeba v populárním battle royale titulu PUBG se raketomet v podobě Panzerfaustu objevil teprve nyní, a to díky třetí aktualizaci v šesté sezóně hry, která kromě přidání nové zbraně vyvážila ty starší. Tento update se v současné době testuje na serverech u PC verze.

Panzerfaust je v PUBG poměrně vzácnou zbraní a neuvidíte ho jen tak se povalovat na poli. K dispozici je pouze na nově přidané mapě Karakin, kde se i přesto hůře hledá. Vždy ho však můžete najít v letadlech.

Pokud se vám to povede, objeví se ve vašem primárním slotu pomalá, ale zato smrtící jednorázová zbraň, která střílí ničivé projektily s poloměrem 6 metrů AoE. Tento nový raketomet má stejně jako svůj protějšek v reálném světě i zpětný ráz, který může ublížit komukoliv v okruhu 3 metrů.

Patch 6.3 také přináší řadu změn zbraní týkající se například M249. Pro kompenzaci dostupnosti této zbraně došlo k snížení počáteční munice na 75, poškození na 40 a zvýšení zpětného rázu. Některé z těchto statistik ovšem budete moct vylepšit přidáním nové pažby nebo zásobníku s kapacitou až 150 nábojů.

Zvýšením přesnosti, rychlosti střelby, snížení zpětného rázu a nových druhů získatelných optik se potom dočkal Tommy Gun. A UMP-45 má pro změnu jinou munici a taktéž pár nových doplňků.