Pokračování závodního simulátoru Project Cars vyjde na konci letních prázdnin. Studio Slightly Mad oznámilo, že Project Cars 3 bude na trhu od 28. 8. 2020 ve verzích pro PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Hra se pochlubí největším množství automobilů v historii této série, novými tratěmi i místy, včetně brazilského okruhu Interlagos, kde se pořádá Velká cena F1, a silnice v Toskánsku.

Zcela poprvé se v rámci Project Cars představí kariérní režim. V něm mají být hráči nuceni tvrdě soupeřit, aby si mohli vybavit svá auta autentickými výkonnostními díly, které mají realisticky ovlivnit jízdní vlastnosti a výkon jejich vozů po cestě na vrchol závodního světa. Další novinkou je široká škála přizpůsobení pro automobily, jako jsou kola, pneumatiky, ráfky a mnoho dalšího, včetně možností přizpůsobení závodního hrdiny.

Přečtěte si také: Závody Project Cars 3 slibují zásadní změny v singleplayeru i multiplayeru

Dohromady Project Cars 3 obsáhne více než 200 elitních cest a závodních aut a více než 140 globálních okruhů ve 24hodinových cyklech a čtyřech ročních obdobích za každého počasí.

„Vývojáři ze Slightly Mad Studios pilně pracovali na tom, aby učinili hru Project Cars 3 co možná nejvíce přístupnou hrou v historii série tak, aby si ji mohli užít všichni hráči bez ohledu na jejich hráčské dovednosti. Hra přinese zcela přepracované ovládání, vylepšený jízdní model a mnoho dalšího,“ dodává tisková zpráva.