Už to jsou dva roky, co skupina fanoušků oznámila ambiciózní modifikaci Fallout: Miami pro Fallout 4. Cílem je rozšířit post-apokalyptické RPG od Bethesdy o nové prostředí s poutavým hlavním příběhem, řadou vedlejších misí, dalším vybavením, osadami a zajímavými postavami a společníky.

Fallout: Miami tvoří rozsáhlé zničené město s několika jedinečnými lokalitami s vlastní atmosférou. Na okraji města najdete Meridian, průmyslovou zónu a domy bývalé dělnické třídy. Za řekou se nachází Atlantic. Podél pobřeží lemují Atlantic některé z nejbohatších letovisek, včetně proslulého hotelu a kasina Sunshine, zatímco centrální část byla určena pro poklidnější život.

Maimon je domovem univerzitního kampusu a nemocnice. Luxusní bydlení, panská sídla a kubánské golfové hřiště zase najdete v lokalitě Bayshore. Pobřeží Sheridan bylo před katastrofou určeno turistice a na západní straně řeky je mnoho předměstských čtvrtí. Downtown představuje srdce Miami - obchody, bary, restaurace, divadla... Zkrátka vše, co obyvatelé města potřebovali. Tedy ti mladší obyvatelé. Důchodci se scházeli ve Flamingu, kde našli luxus, zábavu, klid, jachtařské kluby i pečovatelské domy.

Přečtěte si také: Modifikace Fallout 2287: Nuclear Winter mění Fallout 4 na mrazivý survival

Dosavadní záběry z Fallout: Miami vypadají dobře a je poznat, že si tvůrci dávají na modifikaci záležet. Třeba se z metropole Miami stane zajímavější místo, než je původní Boston. Bohužel stále se neví, kdy mod vyjde.