Polské společnosti Platige Image a Movie Games se spojily a společně založily Image Games s cílem vytvářet vlastní AA hry splňující vizuální a příběhové standardy kvality Platige Image, tedy autorů úspěšných filmečků lákající na velké videoherní hity.

V Platige Image najdeme tvůrce trailerů pro filmové i videoherní společnosti. Spolupracují například s firmami jako CD Projekt RED, Sony, Microsoft Studios, Ubisoft, Activision, Square Enix, Konami, Bethesda nebo IO Interactive. Pro ně vytvořili upoutávky na Cyberpunk 2077, Zaklínač 3, Dishonored, Frostpunk, Total War Warhammer, Outriders, Metro Exodus, Dying Light 2 nebo Call of Duty Black Ops: Cold War.

Přečtěte si také: Ve War Hospital se stanete velitelem britské polní nemocnice během první světové války

Movie Games je zase společnost, která vytváří hry pro PC, PlayStation, Xbox a Nintendo Switch. V jejich portfoliu najdeme War Hospital, Fire Commander, Winter Survival Simulator, Drug Dealer Simulator nebo Alaskan Truck Simulator.

Platine Image a Movie Games si Image Games rozdělily napůl, každá společnost vlastní polovinu akcií nové firmy. Těšit se od nich můžeme minimálně na tři gangsterky, které budou zasazené do různých časových období. Jedno je jisté už dnes, minimálně trailery budou skvělé.