V Bandai Namco si vysnili vlastní RollerCoaster Tycoon, pracuje na něm německé studio Limbic Entertainment, jmenuje se Park Beyond a láká na správu zábavního parku, kde vaše představivost má být jediným limitem.

„Vydejte se na cestu, prohlubte svou představivost, postavte a spravujte zábavní parky – jedinečné, a odvážné jako jste vy sami a váš odkaz bude žít navždy,“ uvádí tisková zpráva a zve k vytvoření impozantních atrakcí.

Kromě toho dojde na příběhový režim, kde získáte příležitost setkat se s barvitým obsazením postav, spojenců a nepřátel, což vám pomůže vytvořit vlastní legendu parku.

Vše ale není jen krásné a bezstarostné. Jak dokazuje minutu a půl dlouhý trailer, nepůjde pouze o správu parku, vymýšlení nových atrakcí a uspokojení tužeb návštěvníků, kteří byli v RollerCoaster Tycoon občas pěkně rozmazlení. Také budete muset dávat pozor na agresivní metody a špinavé triky vašeho soupeře, který se snaží váš podnik zničit.

„Představujeme vám Gilese Hemlocka, generálního ředitele Hemlock Consortium, a samozvaného génia. Jeho cílem číslo jedna je rozdrtit jakoukoli radost a sny pod patou ziskových a parkovacích komplexů! Jakou sabotáž má v rukávu?“ dodává tisková zpráva a zve ke sledování videa.

Park Beyond po odkladu vyjde v průběhu letošního roku na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S.