Chystaná akce Marvel's Avengers od tvůrců z Crystal Dynamics se každý dnem jeví jako lepší a lepší hra, než první záběry kdysi dávaly najevo. Nedávno jsme se více dozvěděli o akrobatickém a známém Kapitánu Amerika a nyní přišla řada na postavu z úplně toho opačného spektra. Úplně originální a dříve neviděnou hrdinku Cerise, která je na vozíku.

O její roli ve hře toho ovšem moc nevíme, víme jenom to, že patří do týmu Inhumans a nebude hratelnou. Nicméně by měla mít nějakou větší roli, přičemž se o motion capture postarala specialistka na inkluzivnost a přístupnost ve hrách Cherry Thompson.

Tým z Crystal Dynamics, jak potvrzuje jejich nový článek, se celkově snaží, aby si hru mohlo užít co nejvíce lidí. To zahrnuje i například možnosti úpravy uživatelského rozhraní. Jedna z fíčur má být například možnost vysokého kontrastu určené pro lidi, kteří hůře vidí.

V Marvel's Avengers máme spoustu úžasných možností. Plně přenastavitelné ovládání, titulky, relevantní titulky pro kampaň, tréninkové místnosti a další věci. Vždy přemýšlíme nad dalšími možnostmi, které pomůžou naši hru udělat přístupnější. O více detailech se podělíme v blízké budoucnosti!” tvrdí Mariah Robinson, designérka hry, ve výše zmíněném článku.

Marvel's Avengers vychází 4. 9. pro PC, PS4, Xbox One a Google Stadia.