Hry jsou stále větší a kapacita obyčejného DVD už ani ně nestačí. Stále častěji tak v krabičkách počítačových her najdeme pouze disk, na kterém je instalační soubor Steamu nebo jiné digitální platformy. V případě Cyberpunku 2077 to bude podobné.

Pokud si koupíte PC verzi Cyberpunku 2077, tak v krabičce nenajdete disk, s kterým byste si nainstalovali hru do počítače, ale pouze kód k aktivaci očekávaného akčního sci-fi RPG na platformě GOG. Na přiloženém DVD bude akorát zvuková stopa, což je s největší pravděpodobností soundtrack. Tyto informace uvádějí polské obchody Media Expert a Euro RTV AGD a nám je potvrdil jeden z našich zdrojů. Nově tyto informace jsou i na některých českých obchodech.

GOG je u Cyberpunku 2077 hlavní platformou, obchod vlastní CD Projekt, tak je pro něj ziskovější dát kód s aktivací na svůj obchod než na Steam, kterému by musel platit procenta z aktivací. Příznivci Steamu tak budou muset snést GOG, případně si koupit rovnou hru na Steamu.

Krabička Cyberpunku 2077 bude přesto bohatá, obsahuje mapu herního světa pojmenovaného Night City, nálepky, pohlednice z Night City, World Compendium, digitální soundtrack a art booklet, digitální Cyberpunk 2020 Sourcebook a tapety ke stažení.

Cyberpunk 2077 vyjde 17. září letošního roku s českými titulky nejen na počítače, ale také na konzole PlayStation 4 a Xbox One. Později dorazí i verze pro PS5 a Xbox Series X formou aktualizace původních verzí.