Multiplayerová first-person střílečka Hell Let Loose se pomalu, ale jistě dopéká v předběžném přístupu na Steamu. Vývojáři ze studia Black Matter připravili v pořadí třetí rozšíření hry, které je dalším malým krůčkem k plné verzi. Update přináší novou mapu zasazenou na pláž Omaha v Normandii, kde se do bitvy zapojí sto hráčů. Mapa je založena na historickém bitevním poli z roku 1944, který všichni moc dobře známe z filmového plátna a hodin dějepisu - Den D.

Na mapě Omaha začne 50 hráčů bitvu na moři a vylodí se ve člunech na pláži, kterou brání dalších 50 hráčů na souši. Bitva pro sto hráčů se odehrává nejen na pláži, ale také v komplexním systému zákopů, ve vesnici i v polích. Rozdílné prostředí má hráče neustále nutit měnit taktiku a přizpůsobovat se.

Třetí aktualizace přináší i nové zvuky pro některé z oblíbených zbraní jako je M1 Carbine, M1 Garand, MG 42 a další. Navíc je tu také nový, taktičtější režim nazvaný Offensive Mode.

„Třetí aktualizace je jednou z největších, kterou jsme pro Hell Let Loose doposud vytvořili. Přinášíme velmi žádanou mapu Normandie a zbrusu nový Offensive Mode, který vyžaduje strategický herní styl. Naše hra obdržela mnoho pozitivních ohlasů od hráčů, kteří hledají autentičtější zážitek na bojišti, tak jsme rádi za tuhle aktualizaci,“ řekl Max Rea, spoluzakladatel studia Black Matter a láká na konec října, kdy vyjde další mapa a patch s opravami.

Hell Let Loose koupíte v předběžném přístupu na Steamu za 29,99€. Nemusíte ale kupovat zajíce v pytli, od včerejšího odpoledne do pondělní 18. hodiny si můžete Hell Let Loose vyzkoušet díky bezplatnému víkendu.