Tento týden budete moci prověřit své parkourové dovednosti v Dying Light 2. Do akčního survivalu s otevřeným světem, který je zamořen zombíky, přicházejí nové parkourové výzvy.

Včera se v Dying Light 2 objevila parkourová výzva nazvaná Flying Scorpion in The City, v níž prokážete své schopnosti na Centrální smyčce, a ve čtvrtek 17. 3. budou následovat další čtyři výzvy. Polské studio Techland je popsalo takto:

Suspension of Disbelief – Tato výzva prověří vaše schopnosti při běhu po stěně v srdci Centrální smyčky.

Grakour – Tato výzva ve Starém Villedoru prověří všechny vaše základní dovednosti. Pokud uděláte chybu, můžete se rozloučit se zlatou medailí!

Stroll on the river – Jste připraveni se namočit?

My Whole World is a Glider – Fly, Pilgrim.... Létejte vysoko nad znečištěnými oblastmi a snažte se do nich nespadnout, alespoň ne moc tvrdě!

Tím novinky ze světa Dying Light 2 nekončí. Tento týden totiž Techland spustí novou sérií videí nazvanou At The Fish Eye. Prostřednictvím dokumentů chtějí tvůrci přinést fanouškům více informací o životě v týmu po vydání hry a povědět jim více detailů o chystaných změnách a novinkách.

Dying Light 2 vyšlo v únoru s českými titulky na PC, PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4 a Xbox One. Podívejte se na trailer, který na nové výzvy láká: