Definitivní edice Mafie 3 nezahrnuje pouze vylepšenou grafiku a spoustu technických problémů. Český YouTube kanál Sliderv2 odhalil pozůstatky Berlína ze zrušeného projektu jménem Rhapsody, na kterém studio Hangar 13 pracovalo právě po dokončení Mafie 3 (video nahoře). Podle zpráv Kotaku dostal tým po dokončení Mafie na výběr, zda bude pracovat na Mafii 4 nebo nové značce. Vybrat si měl druhou možnost a využít při tom právě engine z Mafie 3.

Rhapsody měl být špionážní thriller odehrávající se v Berlíně v 80. letech 20. století. Hráči měli hrát za ruského Žida, jehož rodiče zavraždili v sovětském pracovním táboře. Američané měli hrdinu zachránit a najmout ho do špionážní organizace Rhapsody. Žid se měl poté mstít, podobně jako v Mafii 3, a při tom zachránit svět. Jen s tím rozdílem, že jsme měli mít na výběr mezi veřejným nebo osobním dobrem.

V roce 2018 se objevily také spekulace tvrdící, že Hangar 13 to vzdal s Mafií v Las Vegas a rovněž s projektem Rhapsody. Přesunout se prý měl na nový BioShock, a to v rámci malého týmu. Tyto informace se ale dosud nepotvrdily. Nyní víme, že Hangar 13 pracuje na remaku první Mafie.

Otázkou zůstává, zda se náhodou mapa v Mafii 3 nenachází schválně. V současné době ale nic nenasvědčuje tomu, že by byl projekt Rhapsody obnoven. Tím pádem si musíme vystačit s krátkou ukázkou, ve které hlavní hrdina Mafie 3, Lincoln Clay padá kulisami Berlína.