Od společností Crystal Dynamics a Square Enix jsme už několikrát slyšeli, že mají v plánu postupné rozšiřování jejich nadcházející akční adventury Marvel's Avengers. V datech počítačové bety ale bylo nalezeno rovnou 15 superhrdinů. Ti se pravděpodobně v budoucnu dostanou do hry.

Pokud budeme věřit dataminerům, tak se o slovo přihlásí Ant Man, The Wasp, Vision, Black Panther, Dr. Strange, Falcon, Mar-Vell, Mockingbird, Quake, Winter Soldier, Scarlet Witch, Captain Marvel, Kate Bishop, She-Hulk a War Machine. Vydavatel v současné době potvrdil akorát dvě dodatečné postavy: Hawkeye a Spider-Manem. Pavoučí muž bude exkluzivně pro PS4 a PS5 verze hry, dorazit by měl na začátku příštího roku - podle neoficiálních zpráv v březnu (marci) 2021.

Kreativní ředitel Shaun Escayg už dříve prozradil, že každý další superhrdina, jenž se do Marvel's Avengers dostane, bude mít určitý příběh, aby do hry zapadl. Otázkou zůstává, jak hluboký takový příběh bude. Odpověď se dozvíme pravděpodobně až v době, kdy do hry dorazí první dodatečný superhrdina. Důležité je, že všichni budou zdarma pro majitele hry.

Marvel's Avengers vyjdou 4. 9. letošního roku s českými titulky na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Titul bude bezplatně vylepšen pro PlayStation 5 a Xbox Series X. Nezapomeňte, že o víkendu proběhne veřejná beta na všech třech platformách. Více o obsahu bety zde.