Roztomilý robůtek Astro je šťastný, protože jeho dobrodružství ve hře Astro's Playroom bude s českými titulky. Tímto způsobem tuzemská pobočka Sony oznámila lokalizaci další důležité hry pro PlayStation 5.

Po Spider-Man: Miles Morales a Sackboy: A Big Adventure, které vyjdou nejen na PS5, ale také na PS4, bude v češtině i exkluzivita pro PlayStation 5 jménem Astro's Playroom. Ta je předinstalována v každé next-gen konzoli a slouží jako demonstrace haptické/hmatové odezvy a adaptivních spouští nového bezdrátového ovladače DualSense. Každý si tak tohle, zhruba pětihodinové dobrodružství, bude moci zdarma zahrát a ke všemu s českými titulky.

Při dobrodružství budete s robůtkem Astrem zachraňovat jeho vrstevníky v několika světech, objevovat ikonky PlayStationu (známé hrdiny i konzole) a názorně vám budou prezentovány funkce gamepadu DualSense.

Přečtěte si také: PlayStation 5 a Xbox Series X vedle sebe v redakci Indiana

„Od týmu, který stojí za úspěšným dobrodružstvím pro soupravu PlayStation VR ASTRO BOT: Rescue Mission, přichází nová plošinovka, která je součástí konzole PS5. Prozkoumej čtyři světy, přičemž v každém z nich tě čeká inovativní herní zážitek využívající nové funkce bezdrátového ovladače DualSense pro konzoli PS5. Tato hra byla vyvinuta pro hráče i rodiny bez rozdílu věku a dostanou ji zdarma všichni uživatelé konzole PS5,“ uvádí tisková zpráva.

Pociť okolní svět: Ujmi se role Astra a pociť okolní svět díky bezdrátovému ovladači DualSense. Každý krok, skok i porážku nepřítele si prožiješ zcela novým způsobem díky té nejmodernější technologii vibrací.

Prozkoumávej: Pokus se objevit všechny skryté odkazy na historii konzole PlayStation a sesbírej nestárnoucí artefakty, které si pak můžeš vystavit ve své Laborce PlayStation!

Zábava pro všechny: Nálož kouzel, sympatické postavy a kopa legrace dělají ze hry Astro's Playroom perfektní hru pro celou rodinu.

Astro's Playroom vychází 12. 11. letošního roku. U nás bude PlayStation 5 dostupný ale až 19. 11. V evropských skladech už se začíná konzole objevovat, aby obchody vše stihly zabalit a odeslat svým zákazníkům.