Studio Treyarch představuje multiplayerový režim Fireteam. Ten je v Call of Duty: Black Ops Cold War určen pro 40 hráčů a nabízí jedinečný herní zážitek, který bude dle všeho rozdělen do dalších sub-módů. V betě bude přístup k variantně Dirty Bomb, v níž deset skupin po čtyřech hráčích na rozsáhlé mapě hledá balíčky s uranem. Balíčky jsou nutné pro odpálení bomb, které zahalí lokalitu radiací a zasažení hráči se budou hůře pohybovat, bude se jim déle regenerovat zdraví a když budou vystavěni radiaci příliš dlouho, tak nevyhnutelně zemřou. Naštěstí se mrtví hráči budou moci znovu objevit a zapojit se do akce.

Přečtěte si také: Zahráli jsme si betu Call of Duty: Black Ops Cold War - jaké jsou naše dojmy?

Velký důraz je kladen na vozidla, včetně bojových vrtulníků, které bude možné pilotovat. V současné době nevíme, co přesně musí hráči udělat, aby vyhráli. Vývojáři však dodávají, že každá úspěšná detonace připíše odpovědnému družstvu body.

Poslední beta víkend Cold War začíná dnes. Od 19:00 mohou hrát všichni majitelé PS4, zatímco PC a Xbox One hráči potřebují klíč, který získají za předobjednávku hry. Pro všechny se beta otevře 17. 10. Při testu si vyzkoušíte tradiční týmový deathmatch (6v6), bitvy 12 na 12 v módu Combined Arms a Fireteam: Dirty Bomb na dvou mapách. Beta podporuje hraní napříč platformami (cross-play).