V Blizzardu dochází k dalším velkým změnám. V posledních letech společnost opustila řada klíčových vývojářů, kteří se podíleli na největších a nejoblíbenějších titulech. Nyní se s postem prezidenta loučí J. Allen Brack, a to nedlouho poté, co stát Kalifornie podal na Blizzard žalobu za sexuální obtěžování a diskriminaci žen.

Zaměstnanci Activision Blizzard minulý týden protestovali proti reakci vedení na žalobu, která tvrdila, že ve společnosti dochází k „neustálému sexuálnímu obtěžování“ a sexismu.

Před nástupem do funkce prezidenta Blizzardu (rok 2018) byl Brack výkonným producentem World of Warcraft. Blizzard nově povede Jen Oneal a Mike Ybarra. Oneal dříve působila jako výkonná viceprezidenta pro vývoj, zatímco Ybarra vedl platformu a technologie. Předtím Oneal vedla studio Vicarious Visions, které se v lednu tohoto roku připojilo k Blizzardu. Yabarra má zase velké zkušenosti z Microsoftu, kde zastával funkci viceprezidenta pro Xbox Live a Xbox Game Pass. Do Blizzardu přišel v roce 2019.

„Jen a Mike mají za sebou více než tři desetiletí společných zkušeností v herním průmyslu. V budoucnu se budou dělit o zodpovědnost za vývoj her a provoz společnosti,“ uvedl Blizzard. „Oba jsou hluboce oddáni všem našim zaměstnancům, budoucí práci na tom, aby společnost Blizzard byla co nejbezpečnějším a nejpřívětivějším pracovištěm pro ženy a lidi jakéhokoli pohlaví, etnického původu, sexuální orientace nebo původu, udržování a posilování našich hodnot a obnovení důvěry hráčů. Díky svým dlouholetým zkušenostem v oboru a hlubokému závazku k integritě a inkluzivitě povedou Jen a Mike společnost Blizzard s péčí, soucitem a oddaností dokonalosti.“

Brack na webových stránkách Blizzardu napsal: „Jsem přesvědčen, že Jen Oneal a Mike Ybarra poskytnou společnosti Blizzard vedení, které potřebuje k plnému využití svého potenciálu, a urychlí tempo změn. Očekávám, že tak budou činit s nadšením a entuziasmem a že se na ně lze spolehnout, že povedou společnost s nejvyšší mírou integrity a oddanosti složkám naší kultury, které činí Blizzard tak výjimečným.“