Podobně jako tomu bylo u prvního dílu, The Division 2 vychází v březnu a přesněji v jeho polovině. To jsou necelé dva měsíce a je tak samozřejmé, že vývojáři chtějí posbírat nějaké názory samotných hráčů a zároveň chtějí zjistit, jestli jejich hra vlastně funguje dobře. A na vyzkoušení toho rozhodně nebude málo.

Uzavřená beta The Division 2 bude dostupná pro PC, PlayStation i Xbox a poběží od čtvrtka 7. února od dopoledních 10 hodin až do pondělí 11. února stejného času. To je poměrně dlouhá doba a ke všemu vývojáři slibují, že betu bude možné stáhnout již den před spuštěním. A jestli právě přemýšlíte, co takovou dobu v betě budete dělat, vývojáři toho slibují dost. 

Základem jsou samozřejmě dvě příběhové mise, přičemž jedna z nich se bude odehrávat v hotelu Grand Washington a druhá nás zavede do Jefferson Trade Center. Mezitím ovšem ještě narazíte na pět vedlejších misí a budete moci objevovat kus zcela nového letního Washingtonu, do kterého je hra zasazena. A samozřejmě nebude chybět ani předělaná Temná zóna, do jejíž části budete moci zavítat a snažit se alespoň na chvíli přežít. Pokud vás ale tenhle typ multiplayeru neláká, můžete zkusit nový PvP Skirmish mód, který je možný hrát až v osmi hráčích ve dvou čtyřčlenných týmech. Po celou dobu nebude chybět ani levelování vaší postavy, přičemž maximálně můžete dosáhnout levelu sedmého, což vám zajistí nové a nové schopnosti. Posledním dílkem bety je pak možnost vyzkoušet si takzvaný endgame-content, což znamená, že dostanete přístup k agentovi na levelu 30, třem konečným specializacím a budete moci zkusit jednu z Invaded misí. Endgame obsah ovšem dorazí až druhý den bety, a to v pátek 8. února.

A na to všechno se můžou těšit ti, kteří si hru již předobjednali. Ovšem pokud si hru předobjednávat nechcete, můžete ještě zkusit své štěstí a zaregistrovat se na oficiálních stránkách, kde budete mít možnost přístup vyhrát.

Jak vidíte, vývojáři nám toho slibují dost. Samozřejmě ale ve vzduchu visí malá snůška pochybností a otázek, zda je to pravda, i přestože druhé The Division vypadá skvěle. Nové a jiné příběhové i vedlejší mise, přepracovaná Temná zóna, hlubší RPG prvky a zaměření na týmovou spolupráci společně s příjemnou změnou prostředí - to všechno zní dobře. Sami můžeme i potvrdit, že z toho, co jsme si vyzkoušeli na Gamescomu 2018, je znát, že Ubisoft se chce poučit a například s řádným týmem by hra mohla skutečně být velkou dobrodružnou akcí. Tak pojďme už jenom doufat, že přesně to i v polovině března dostaneme. A jestli jste jedněmi z těch, kteří se do bety The Division 2 podívají, rozhodně nám nezapomeňte napsat své dojmy z hraní.