Dlouhé čekání na Dying Light 2: Stay Human už nebude prodlužováno. Fanoušci zombie akce s parkourem si mohou bez obav do kalendáře poznamenat, že hra vyjde 4. 2. 2022. Techland totiž dnes oznámil, že vývoj byl dokončen. Titul je oficiálně ve stádiu gold a začala příprava na uvedení hry na trh.

Jak vidno, polské studio nechce nic podcenit. Do vydání zbývají ještě dva měsíce a vývojáři mají dost času, aby pohlídali výslednou kvalitu. Teď je čeká příprava takzvaného day one patche.

„Jsme velmi nadšeni: teprve teď si uvědomujeme, že se to opravdu děje! Po mnoha letech tvrdé práce jsme hrdí na to, že můžeme vydat Dying Light 2: Stay Human,“ uvedl hlavní designér Tymon Smektala.

„Tohle je poslední a rozhodující okamžik. Hra je připravena k vydání, ale nehodláme zpomalit. To, že je hra hotová a dva měsíce před vydáním jsme dosáhli gold stavu, je důležitým znamením, ale neznamená to, že tím naše práce končí. Ještě je třeba pracovat na několika aktualizací a změnách a zapracovat připomínky komunity, ale základ je pevný a připravený. Jsem na celý tým nesmírně hrdý,“ dodal Smektala.

Zítra ve 21:00 nás čeká pátá epizoda Dying 2 Know. Techland je připraven ukázat něco dalšího ze hry. Zatím se můžete podívat na gameplay záběry od různých YouTube kanálů.

Dying Light 2: Stay Human čekejte 4. 2. 2022 ve verzích pro PC, PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch (přes cloud). Potěší české titulky.