Letošní léto je plné prezentací a na sociálních sítích to jenom hýří různými ukázkami a lákadly. Mezi nimi se objevilo i jedno krátké video, se kterým se pochlubil Xbox. V něm můžeme vidět klasický Xbox ovladač posypaný třpytkami. Od něj vede velmi dlouhá cesta přes obývák, kuchyň, schody až k monitoru, kde svítí Xbox Games Showcase, který se uskuteční už 11. 6. Co by to tedy mohlo být?

Krom toho, že dotyčný bordelář bude muset čelit hněvu uklízečky, by se mohlo blýskat na potencionální odhalení hry Fable. První ukázka z tohoto titulu byla totiž uvedena už před dvěma roky a od té doby je ticho po pěšině. Není tedy divu, že se třpytky velmi snadno spoustě lidem ihned spojily s tímto překrásným světem. A co víc, hudba zní taky až moc podezřele povědomě. Hudební pozadí použité v klipu totiž pochází z původní hry Fable, a někteří fanoušci také poukázali na to, že třpytivá stopa se objevuje právě v těchto hrách.

Samozřejmě se můžeme mýlit a bude se jednat o úplně jinou hru, ale stále se jedná o velmi očekávaný titul, jelikož vývojáři z Playground Games berou tenhle díl jako reboot značky a vzali si značnou inspiraci ze Zaklínače. Navíc dostávají pomoc od vývojářského studia Eidos Montreal, které stojí za Deus Ex a Marvel’s Guardians of the Galaxy.

Celou cestu ze třpytek můžete vidět na videu níže, nicméně důležité bude sledovat vysílání, která budou probíhat v rámci letošních prezentací. Co podle vás cesta znamená?

My vás o všem budeme samozřejmě ihned informovat jak skrze web, tak i naše oficiální streamy, které najdete na našem YouTube kanále. Harmonogram zde.