Z Untitled Goose Game se stal nečekaný hit. Začátkem letošního roku se vývojáři pochlubili, že prodali milion kopií, což je na nezávislou hru velký úspěch. Špatně se titulu nevedlo ani v recenzích. Ta naše vyzdvihla zejména humorné scénky, které s husou při jejím dobrodružství zažijete.

Pokud vás bavilo škodit lidem, krást drahé předměty, zahazovat jídlo, štvát ostatní a kazit dny všem lidem, které potkáte, tak pro vás máme potěšující zprávu. Tvůrci totiž oznámili bezplatné rozšíření s lokálním multiplayerem pro dva hráče. Ano, čtete správně, v Untitled Goose Game budou dvě šílené husy. Každý hráč bude mít svou husu a společně budou teorizovat nic netušící vesničany.

Bezplatná aktualizace je naplánována na 23. 9. pro všechny platformy, tedy PC, PlayStation 4, Xbox One i Nintendo Switch. Celá hra bude hratelná v lokální kooperaci a užijete si i nové strašidelné kejhání.

Ještě jedna dobrá zpráva. 23. 9. se začne PC verze prodávat na Steamu a Itch.io. Nyní má stále exkluzivitu pro Epic Games Store, kde vyšla 20. 9. 2019 společně se Switch verzí. 17. 12. téhož roku následovaly verze pro PS4 a Xbox One a 29. 9. 2020 se začne Switch verze prodávat v krabičce.