Vesmírné dobrodružství Starfield od Bethesda Game Studios se nám přibližuje prostřednictvím nových obrázků, které unikly na internet. Je to už poněkolikáté, co se tohle stalo.

V nové galerii si můžeme prohlédnout modely skafandrů, které korespondují se stylem viděným na několika předchozích obrázcích. Ukazují také značnou možnost diferenciace. Vypadá to, že skafandr si budeme moci různě upravovat.

Už dříve Todd Howard z Bethesdy hovořil o grafickém a technologickém stylu Starfieldu. Přirovnal ho k „NASApunku“, tedy stylu, jenž vychází z realistických prvků, jako jsou skutečné technologie používané NASA, a na nich staví imaginativní prvky, které se snaží předvídat možný budoucí vývoj vesmírných technologií.

Obleky potvrzují tuto specifickou vizi science fiction. Některé obleky mohou mít na zádech připevněné jetpacky, což by otevíralo cestu k rozšířeným možnostem pohybu, zatímco styl některých může naznačovat přítomnost možných frakcí, jako jsou vesmírní piráti a lovci odměn.

V galerii je k vidění také jakýsi plán pro helmu. Ten naznačuje přítomnost craftingu. Nedávno jsme se dozvěděli, že Starfield má více dialogů než Skyrim a Fallout 4.

Připomeňme, že Starfield vyjde 11. 11. 2022 na PC a Xbox Series X/S.