Ubisoft se připravuje na znovupředstavení first-person akce Avatar: Frontiers of Pandora, která nás zavede do známého světa režiséra Jamese Camerona. Tvrdí to leaker ScriptLeaksR6, jenž pravidelně vypouští informace týkající se Rainbow Six a jméno si udělal i detaily o Assassin’s Creed Mirage před oznámením hry.

Podle tohoto leakera má Ubisoft brzy spustit předobjednávky. Dokládá to artworkem. Ten za předobjednávku zaručuje sadu kosmetických předmětů v podobě skinů pro zbraně a oblečení.

V rámci spuštění předobjednávek má dojít na první gameplay trailer. Z něho leaker vypouští obrázek, v němž hráč míří zbraní na mecha AMP. Brzy má leaker zveřejnit video.

Brzké spuštění marketingu ze strany Ubisoftu dává smysl, s ohledem na plán vydat Avatar: Frontiers of Pandora do konce března/marce 2024 ve verzích pro PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Avatar: Frontiers of Pandora připravuje Massive Entertainment. Tvůrci série The Division se věnují také dosud nepřiblížené akční adventuře ze světa Star Wars. U Avatara lákají na moderní zážitek s využitím next-gen technologií. Hráčům chtějí přinést otevřený svět s příběhem odehrávající se na jiné hranici, v jiné oblasti měsíce Pandora. Díky tomu se máme dočkat zcela nových postav i děje, jenž se bude točit kolem konfliktu mezi lidmi a domorodými Na'vi.

„Nechci prozrazovat víc, protože jsme ještě neoznámili všechno. Jedi: Fallen Order byl nový příběh o novém Jediovi v kánonu Hvězdných válek. Totéž platí i pro tuto hru,“ uvedl před časem Luigi Priore, viceprezident Disney a Pixar Games, v rozhovoru pro VentureBeat.