Aktualizace: Minulé úterý jsme vás informovali, že dle úniku nabídne Sony předplatitelům PlayStation Plus v dubnu akční adventuru Uncharted 4: A Thief's End od Naughty Dog (hra obsahuje české titulky) a rallye závody DiRT Rally 2.0 od Codemasters. Jak bylo avizováno, tak se dnes stalo.

Obě hry si budete moci do svého katalogu na PS4 přidat a stáhnout od 6. 4. Do té doby můžete využít předešlé nabídky a získat Shadow of the Colossus a Sonic Forces.

Popis hry Uncharted 4: Náš příběh se odehrává tři roky po událostech popisovaných v Uncharted 3: Drake’s Deception, kdy se Nathan Drake podle všeho rozhodl svět lovců pokladů nadobro opustit. Netrvalo to však dlouho a osud znovu zaklepal na jeho dveře… Když se objeví Drakeův bratr Sam a požádá jej o pomoc při záchraně svého života, nedokáže Drake nabídce takového dobrodružství odolat.

Popis hry DiRT Rally 2.0: Pokračování adrenalinem nadupaných rallye závodů nyní s ještě lepším jízdním modelem, novými auty, a hlavně nejikoničtějšími historickými vozy světa rallye na těch nejslavnějších okruzích na všech kontinentech. Jediné, nač se můžeš spolehnout jsou jen tvé instinkty v dosud nejrealističtějším ztvárnění off-roadových závodů, včetně autentického zatáčení, možnosti měnit pneumatiky i deformace povrchů.

PŮVODNÍ ZPRÁVA

Únik toho, co za hry zdarma se objeví následující měsíc v PS+, je skoro už takovou tradicí, přičemž dubnové hry potěší zejména příznivce realistických rallye závodů a fanoušky exkluzivit Sony a akčních adventur.

Jak je totiž patrné z názvu uniklého videa od PlayStation Access (které je aktuálně soukromé, ale ne smazané), v dubnu se v rámci PlayStation Plus dočkáme Uncharted 4: A Thief's End od Naughty Dog a DiRT Rally 2.0 od Codemasters.

K oficiálnímu oznámení by mělo dojít příští středu, ale moc pochyb o pravdivosti tu není.

Jak vidno, Sony bude pravděpodobně majitele PS4 do příchodu PlayStationu 5 (konec roku 2020) rozmazlovat zajímavými hrami v předplatném PS Plus.