Už v pátek, 28. 1. 2022, na PlayStation 5 s českými titulky vychází Uncharted: The Legacy of Thieves Collection. Remasterovaná kolekce dílů Uncharted 4: A Thief’s End a Uncharted: The Lost Legacy se později dostane také na počítače.

Na dobrodružství za Nathana Drakea a Chloe Frazerovou láká launch trailer.

Popis Uncharted 4 – Několik let po svém posledním dobrodružství je vysloužilý lovec pokladů Nathan Drake nucen vrátit se do světa zlodějů. Osud znovu zaklepe na jeho dveře, a když se objeví Drakeův domněle mrtvý bratr Sam a požádá jej o pomoc při záchraně svého života, nedokáže Drake nabídce takového dobrodružství odolat.

  • Laureát více než 150 ocenění Hra roku.
  • Celosvětové dobrodružství s nejrozlehlejším a nejdetailnějším prostředím ze série Uncharted.
  • Plynulý boj a pohyb s využitím háku přinášejí ještě dynamičtější a napínavější akční scény.

Popis Uncharted: The Lost Legacy – Ve snaze získat a ochránit starobylý artefakt před bezcitným válečným štváčem bude Chloe Frazerová muset vyhledat pomoc proslulé žoldačky Nadine Rossové a vydat se s ní do indického Západního Ghátu, kde se nachází zlatý kel Ganéši. Ve svém dosud největším dobrodružství bude Chloe muset konfrontovat svou minulost a rozhodnout se, co pro svůj vlastní odkaz obětuje.

  • Exotický mix městského prostředí, džungle a starobylých ruin jihozápadního pobřeží indického poloostrova.
  • Oceňovaná hratelnost série Uncharted s aktualizovanými systémy a vylepšeními, včetně filmově ztvárněného boje, průzkumu a cestování, náročných rébusů a dalších prvků.