Zajímavé koncepty od Hyounga Nama z Naughty Dog se netýkají nové hry tvůrců sérií The Last of Us a Uncharted. Umělec vysvětlil zmatek, ke kterému před pár dny došlo.

Na ArtStation profilu Nama si fanoušci všimli artworků a začali si je spojovat s neoznámeným projektem Naughty Dog. Pomohla k tomu slova umělce. Ten u obrázků dodal, že jde o inspiraci pro novou hru a určitě víme, o čem mluví.

Po pár dnech Nam vše vysvětlil americkému magazínu IGN. Kresby pod názvem Ženy severu, na kterých vidíme válečnici sedící na skoleném draku, šamanku se zvířecími kostmi a mladou ženu se zelenýma očima, vznikly, když umělec hrál Assassin's Creed Valhalla od Ubisoftu.

Přečtěte si také: Nový projekt tvůrců God of War, tajné studio Sony a fantasy od Naughty Dog

Na první střípky, informace a detaily o novém projektu Naughty Dog si musíme ještě počkat. Mnozí mohou být zklamáni, středověká fantasy hra se šamany od tohoto amerického studia pro ně mohla být lákavou představou.

Je těžké říct, na čem v Naughty Dog pracují. Víme, že dodatečný obsah pro The Last of Us Part II v plánu není. Místo toho by měli pracovat na samostatném multiplayerovém režimu po vzoru Frakcí z prvního dílu. Nedávno ale začalo vedení Naughty Dog hledat nové zaměstnance. Viceprezident a scénárista Neil Druckmann k inzerátům dodal, že dělají něco velmi cool.

Je tu ještě jedna věc. Ve spolupráci s HBO vzniká seriál podle The Last of Us. Ten má nově režiséra pilotního dílu.