Společnost Sony začíná s bližším představením her pro PlayStation 5, i když Sackboy: A Big Adventure vyjde v listopadu/novembri i ve verzi pro PlayStation 4. Nicméně, gameplay záběry v novém traileru mají reprezentovat next-gen verzi a my se můžeme podívat, jak tahle 3D plošinovka se známým hrdinou z LittleBigPlanet bude vypadat a jak se bude hrát.

Ve studiu Sumo Digital si dali za úkol vytvořit zajímavé světy, které hráče překvapí svou rozmanitostí lokalit a různorodými aktivity. Ve hře objevíte více než 60 kostýmů. Ty můžete kombinovat a vytvářet vlastní.

Sackboy: A Big Adventure můžete projít sami, ale pravou zábavu si máte užít až poté, co se spojíte s přáteli (ve dvou až ve čtyřech). To máte teprve zažít groteskní situace a výbuch smíchů.

Zájemci si budou moci koupit standardní edici, Digital Deluxe Edition a fyzickou Special Edition. Ta obsahuje zejména fyzikou kopii hry, artbook a plyšového Sackboye. Všechny edice navíc obsahují digitální kopii komiksu The Gathering Storm, v němž objevíte záhadnou minulost Scarleta, Sackboyova mentora a posledního zbývajícího rytíře.