Před necelými čtyřmi lety byla představena hra Beyond Good & Evil 2, která slibovala strhující dobrodružství. Od té doby se ale hodně změnilo, vedoucí vývoje Michel Ancel odešel z Ubisoftu a posléze i z herního světa. Přitom je považován nejen za otce Raymana, ale také původního Beyond Good & Evil. Několikrát se spekulovalo, že byl projekt zrušen.

To ale, dle všeho, pravda není. Finanční ředitel Frederick Duguet během posledního konferenčního hovoru prohlásil, že práce na hře pokračují. Nyní se objevily pracovní nabídky. Ubisoft hledá několik nových členů, které by se na Beyond Good & Evil 2 podíleli.

Volné pozice pro technický design, design úrovní, návrháře konceptů a level artisty naznačují, že vývoj není v pokročilé fázi. To poukazuje na možný restart a minimálně přepracování určitých částí.

Beyond Good & Evil 2 není jedinou hrou, s kterou má Ubisoft problémy. Další je pirátské Skull & Bones. Uvidíme, zda je něco pravdy na nepodložených informací, že letos by měl být titul znovu představen.