Ubisoft slaví 35. výročí svého založení. Francouzská společnost, která se řadí mezi ty, které každoročně na trh uvádějí nejvíce her, potěší hráče hrami zdarma, akcemi, slevami, soutěžemi a výzvami. To vše je naplánováno na následující dva měsíce.

Oslavy začínají bezplatným víkendem kooperativní střílečky Ghost Recon Breakpoint na PC a konzolích PlayStation a Xbox. Tu si můžete zdarma zahrát od 4. do 7. 11. Tradičně získáte přístup ke kompletnímu obsahu a když se rozhodnete koupit plnou verzi, veškerý pokrok se vám přenese.

Odměny jsou v současné době potvrzeny pro hry jako Far Cry 6 a Rainbow Six Siege. Po omezenou dobu bude Ubisoft také rozdávat dvě hry pro PC. Po uplatnění vám zůstanou v knihovně na platformě Ubisoft Connect.

Až do 5. 12. 2021 budou uživatelé Ubisoft Store každý den dostávat dárky. Ty někomu přinesou výhru 1000 dolarů v kreditech přidaných do peněženky. V rámci Ubisoft Store probíhají také slevy až 80 %. Například Ghost Recon Breakpoint za 14 eur, Far Cry 5 za 18 eur, Far Cry 4 za 9 eur, Assassin's Creed Valhalla za 35,99 eur, Anno 1800 za 24 eur, Immortals Fenyx Rising za 24 eur, The Crew za 10 eur, The Division 2 Warlords of New York Edition za 18 eur a Watch Dogs Legion za 24 eur.

Líbit se vám případně mohou starší hry, The Settlers 3 v History Edition je za 2,25 eur, The Settlers 7 ve stejné edici za 7,49 eur, Assassin's Creed Odyssey za 15 eur, For Honor za 6 eur a South Park: The Stick of Truth za 7,50 eur.

Pro více informací navštivte oficiální stránky Ubisoftu, kde můžete sledovat další odhalení.