Není to moc dlouho, co se na internet dostal seznam her pro službu GeForce Now, který prozradil informace o spoustě již vydaných či dosud nevydaných titulů. Samozřejmě se nejedná o něco, co by na sto procent potvrzovalo vydání některých her, či brzký příchod PlayStation exkluzivit na PC, ovšem ignorovat tento únik dat také nemůžeme. Přeci jen na téměř všem se vždy dá najít alespoň kousíček pravdy. Nvidia o uniklém seznamu tvrdila, že obsahuje spekulativní tituly.

V tomto případě by mohly být tou pravdou tituly od Ubisoftu. Tato francouzská společnost totiž donutila dataminera a tvůrce SteamDB Pavla Djundika stáhnout jeho vyjádření k seznamu her ze stránky Github. Ten o tom informoval na svém Twitteru, kde se zmiňuje, že byl Ubisoftem upozorněn na DMCA.

Ubisoft měl na seznamu čtyři své hry. U dvou z nich bylo zjištěno, co by se pod jejich jmény mělo skrývat, zatímco u zbytku je to stále otázkou (Project Q od Ubisoftu a Project OVER od Ubisoft Paris).

U Project ORLANDO od Ubisoft Ivory Tower se myslelo, že půjde o dosud nevydané rozšížení pro The Crew 2, zatímco Project Meteor od Ubisoft Sofia poukazuje na nové rozšíření pro Assassin's Creed Valhalla.

Jak už tomu v těchto případech bývá, tato akce ze strany Ubisoftu na ně spíš upozornila, než aby nás donutila zapomenou na jejich hry ze seznamu. Jelikož v případě, že se jedná o nepodstatnou informaci, asi se ji nesnažíte takto urputně udržet pod pokličkou.

Mezitím na internet unikly první obrázky z projektu Orlando. Podle všeho nejde o DLC pro The Crew 2, ale o novou hru The Crew: Orlando. Insider Tom Henderson tvrdí, že bude využívat úplně nový herní engine, nachází se ve fázi pre-alfa a nemá stanovené datum vydání.