U příležitosti 35. výročí se Ubisoft rozhodl potěšit hráče a rozdat mezi nimi PC verzi třídílné Assassin's Creed Chronicles. Jedná se o spin-offy hlavní série, které jsou vytvořeny jako 2,5D akční plošinovky a zavedou vás do Číny, Indie a Ruska. Trilogie obsahuje české titulky.

Assassin's Creed Chronicles lze získat v Ubisoft Store do 12. 11. (11:00 našeho času). Stačí se přihlásit přes internetový prohlížeč nebo aplikaci.

Objevte zapomenuté příběhy tří ušlechtilých asasínů ve třech nových prostředích s 2,5D stealth hratelností. První příběh vás zavede do Číny, kde se ujme mladičké Shao Jun, která měla to nesmírné štěstí a mohla trénovat pod dohledem legendárního asasína Ezia Auditoreho. Druhý příběh se odehrává v roce 1841 v Indii, kde právě dorazil vrchní velitel templářů a v jeho ruce dřímá posvátný asasínský artefakt, který musí člen bratrstva Arbaaz Mir ukrást zpět. Třetí příběh se pak soustředí na Velkou říjnovou revoluci v roce 1918 v Rusku, kdy musí Nikolai Orelov ukrást speciální předmět, který se skrývá v domě samotného cara.

HLAVNÍ RYSY:

Prožijte dobrodružství tří nájemných vrahů: Každá kapitola bude představovat jiného hrdinu a nové prostředí, vše vzájemně propojeno společným spiknutím, které uzavře poslední epizoda.

Nová dimenze stealth hry: Bojujte jako hlavní zabiják ve 2,5D. Skryjte se a jednejte ve stínu, abyste se vyhnuli nepřátelům pomocí píšťalek a odklonů.

Rychlá a plynulá „válečná stezka“: Ať už utíkáte před nebezpečím, vyhýbáte se překážkám nebo kradmo stoupáte, zažijete skutečnou svobodu pohybu asasína.

Naučte se tři různé bojové styly: Každá epizoda představí jiného protagonistu s novými zbraněmi a schopnostmi

Prozkoumejte prostředí ve více podlažích: Pohybujte se na různých úrovních a vyberte si správnou cestu podle svých potřeb.