Po Assassin's Creed Chronicles z minulého týdne se Ubisoft v rámci 30. výročí rozhodl rozdávat PC verzi hry Splinter Cell: Chaos Theory. Špionážní stealth akce z roku 2005 patří mezi nejoblíbenější díly fanoušků tajného agenta Sama Fishera.

Splinter Cell: Chaos Theory si můžete do své digitální knihovničky na Ubisoft Connect přidat do 25. 11. 2021. Nabídka končí v 15:00 našeho času. Další díly jsou v Ubisoft Store ve slevě, například Splinter Cell: Blacklist v Deluxe Edition se prodává za 7,50 eur a Splinter Cell: Conviction za 3,75 eur.

„Splinter Cell: Chaos Theory se odehrává v roce 2008. Celoměstské výpadky proudu, sabotáže na burzách, elektronické únosy národních obranných systémů... to je informační válka. Aby se těmto útokům zabránilo, musí agenti proniknout hluboko na nepřátelské území a agresivně shromažďovat kritické zpravodajské informace. Jste Sam Fisher, nejelitnější agent NSA pro černé operace. Abyste splnili svůj úkol, budete zabíjet z bezprostřední blízkosti, útočit nožem, střílet z prototypu pušky Land Warrior a používat radikální potlačovací techniky, jako je například obrácené zlomení vazu,“ láká na hru tisková zpráva.