„Námořní bitvy se staly mojí nejoblíbenější částí celé hry.“ – Řekl Gelu ve své recenzi na Assassin's Creed III. Zřejmě nebyl jediný, protože plavba po moři se stala základním kamenem pro díly Black Flag a Rogue.

Na letošní E3 byl však oznámen titul Skull and Bones, což má být hra zaměřená především na námořní bitvy, kde vašimi soupeři budou piráti ovládaní jak umělou inteligencí, tak i reálnými hráči. Ale hráči se stále ptali, jestli hra bude mít kampaň. To nyní v rozhovoru pro GameSpot vysvětlil kreativní ředitel John Farran.

Hra bude mít jen jakési sdílené příběhy, které budou součástí multiplayeru. Už nyní o nich víme, že se v nich dočkáme i historických pirátů, jak tomu bylo i v Black Flagu. Projít si je můžeme buď samostatně, nebo s kamarády. Ubisoft si myslí, že tímto krokem udrží hru živou po několik měsíců.

Ubisoft také slibuje, že hra bude pro každého hráče jedinečná, protože samotný John Farran prohlásil, že vytvořili svět, ve kterém se zážitky hráčů budou lišit, ale spojovat v již zmíněných sdílených příbězích.

Skull and  Bones by mělo vyjít na podzim roku 2018 na PC, Xbox One a PS4. Podle Ubisoftu bychom se měli během vývoje dočkat i bety.

A co vy? Přijde vám to jen jako pirátské Destiny? Dejte nám vědět do diskuze.