Ubisoft při své dnešní prezentaci nezapomněl na mobily a tablety. Pro iOS a Android připomenul bojovou hru Brawlhalla, která vyjde již 6. 8. a bude zdarma. O slovo se přihlásili vývojáři Might and Magic Era of Chaos a Tom Clancy's Elite Squad.

Tom Clancy's Elite Squad bude zdarma, má zvláštní grafický kabátek a je obohacen o RPG prvky. Hráče láká na spojení oblíbených postav ze světa Toma Clancyho. Dostaví se Sam Fisher i hrdinové ze sérií Ghost Recon, Rainbow Six Siege a The Division. Z nich sestavíte pětičlenný tým a postavíte se jiným týmům skutečných hráčů. Nejprve je ale doporučováno projít si příběhovou kampaň.

Might & Magic: Era of Chaos si už nyní můžete na iOS a Android bezplatně zahrát a pokusit se obnovit království Erathie, které je zpustošeno válkou. K dispozici budete mít legendární hrdiny, abyste sestavili masivní armády mýtických tvorů, mocných rytířů a kouzelníků.

Arkádová bojovka Brawlhalla se z počítačů a konzolí dostane na iOS a Android. Dorazí 6. 8. letošního roku a zahrne kupříkladu upravitelné ovládání a cross-play.