Po vynechání červnových prezentací Ubisoft hlásí, že se zúčastní Gamescomu. Na srpnovém veletrhu, který se koná digitálně a fyzicky od 24. do 28. 8., tak nebudou vývojáři a vydavatelé známých značek chybět.

Ubisoft jde proti proudu, už dříve řada průmyslových gigantů potvrdila, že na Gamescomu nebude. Mezi nimi Sony, Nintendo, Activision Blizzard a Take-Two Interactive. Naopak Bandai Namco a Embracer Group se zúčastní.

Co můžeme od Ubisoftu čekat? Je nepravděpodobné, že bude odhalen nový díl Assassin's Creed. Firma totiž nedávno prozradil, že budoucnost série představí na vlastní akci v září. Otázkou zůstává také nový obsah do Assassin's Creed Valhalla, když nedávno byla představena poslední epizoda Eivorova příběhu, což naznačuje, že jde o poslední z velkých rozšíření hry.

Proslýchá se, že v červenci dojde ke znovu představení pirátské akce Skull and Bones, tak na to může navázat prezentace na Gamescomu. Máme tady také Avatar: Frontiers of Pandora, Mario + Rabbids Sparks of Hope, The Settlers, The Division Heartland, Prince of Persia: The Sands of Time Remake, Beyond Good & Evil 2.

Poslední dvě hry mají problematický vývoj, ale možná je Ubisoft připomene, aby se na ně náhodou nezapomnělo. Co byste rádi viděli?